Maak www.stedum.com uw startpagina  
www.stedum.com

 

Stichting Moarstee doneert aan Grunn MoveS
zondag 23 juli 2017


Afgelopen zaterdag was de officiële bekendmaking en donatie van het bedrag wat de dorpsbarbecue van 24 juni j.l heeft opgebracht. Deze zeer goed bezochte barbecue voldeed volledig aan de verwachtingen van de organisatie. Bedoeld was om op een gezellige en ongedwongen wijze samen met dorpsgenoten (jong en oud) te eten en te drinken.

Alles was goed; het vlees, de salades, de drankjes, de muziek van Rolex & Friends, het springkussen en zelfs het weer was (op een bui na) goed. Gaandeweg de avond en ook na afloop waren er vele positieve reacties. De oproep om dit tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken werd veelvuldig gehoord. Tijdens de voorbereidingen ontstond ook het plan om de opbrengst van de avond ten goede te laten komen aan Grunn MoveS. Een stichting die haar uiterste best doet om geld in te zamelen voor onderzoek om de ziekte Multiple Sclerose uit te bannen.

Deze stichting mocht in de persoon van Ard Hofman een mooi bedrag ontvangen. Voorzitter Siebrand Dijkema van Stichting Moarstee was zeer verheugd dat hij een cheque kon uitschrijven van maar liefst €1367,45. Ard Hofman was met dit bedrag zichtbaar in zijn nopjes. Hij bedankte Stichting Moarstee en haar vrijwilligers voor het mogelijk maken van deze donatie en verzekerde dat het geld op de juiste plaats terecht zou komen. Met elke bijdrage komt een Multiple Sclerose vrije wereld weer een stapje dichterbij. Tot slot wil Stichting Moarstee iedereen die deze avond mogelijk heeft gemaakt bedanken. Daarbij ook dank aan het Loket Leefbaarheid die deze avond met een subsidie ondersteunde.Bron: Stichting Moarstee,


Aangeboden door www.stedum.com
November party
maandag 13 november 2017

Wie nomineert u voor de Waarderingsprijs 2017?
donderdag 16 november 2017

Kom in de Kas4Kenya
donderdag 16 november 2017

Sinterklaas bezoekt Stedum
zaterdag 18 november 2017

Gezellige en leerzame bijeenkomst SHS
zaterdag 18 november 2017


Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
 
 
 

 
Binnenkort op de agenda

Aankomst Sinterklaas
zaterdag 24 november 2018
Passage
maandag 26 november 2018
Passage
maandag 26 november 2018

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info
© www.stedum.com 2000 - 2018 |Disclaimer