Maak www.stedum.com uw startpagina  
www.stedum.com

 

Intocht Sinterklaas 18 november
vrijdag 3 november 2017
Ook dit jaar heeft Sint ons via zijn Hoofdpiet laten weten de kinderen in Stedum te komen bezoeken, met zijn trouwe club van zwarte Pieten.Hoe dat in zijn werk zal gaan is ieder jaar weer afwachten. Sint wordt zaterdag 18 november om half elf met de boot in de haven van Stedum verwacht.

Na de ontvangst met de burgemeester van Loppersum, de heer Rodenboog en natuurlijk het muzikale welkom van Jehova Nissi gaat hij op weg naar de sporthal. We lopen met elkaar naar het sportgebouw, die open gaat als Sint daar is gearriveerd. We doen de jassen en de schoenen uit, en gaan rustig zitten. In die tijd kan Sint even bijkomen van alle drukte, en natuurlijk zullen we hem dan ook al zingend uitnodigen om binnen te komen.

Het ontvangst in de sporthal is bedoeld voor de jongere kinderen en hun begeleiders. Willen de begeleiders zoveel mogelijk achterin de zaal plaatsnemen? Oudere kinderen (tot en met groep 8 van de basisschool) zijn ook welkom, mits hen duidelijk is dat het feest om de jongere kinderen draait. Misschien goed om dat te zijner tijd ook nog even aan uw kind te zeggen.

Onderweg en in het sportgebouw heeft Sint alle tijd om je tekeningen in ontvangst te nemen en te horen wat je graag zou willen krijgen. Ook mag je Sint vertellen wat je in Stedum dit jaar weer allemaal meegemaakt hebt. Sint hoort dan ook altijd graag de Sinterklaasliedjes, die we natuurlijk dan al goed geoefend hebben. Ouders zingen natuurlijk ook mee, zeker nu Jehova Nissi ons dit jaar nog kan begeleiden!

We hopen voor Sint en zijn Pieten op een voorspoedige reis vanuit het verre Spanje.
Bron: Activiteitencommissie Dorpsbelangen,


Aangeboden door www.stedum.com

Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
 
 
 

 
Binnenkort op de agenda

Jaarvergadering passage
maandag 25 februari 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info
© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer