www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Bestemmingsplan Woondorpen voor vijftien dorpen

dinsdag 12 december 2017
De gemeente Loppersum is het bestemmingsplan Woondorpen aan het voorbereiden. De dorpen Loppersum en Middelstum hebben beide een eigen bestemmingsplan. Voor de vijftien dorpen Eenum, Garrelsweer, Garsthuizen, Startenhuizen, Huizinge, Leermens, Oosterwijtwerd, Stedum, Toornwerd, Westeremden, Westerwijtwerd, Wirdum/Wirdumerdraai, 't Zandt, Zeerijp en Zijldijk wordt nu het bestemmingsplan Woondorpen voorbereid.

Door nieuwe inzichten, ontwikkelingen en wettelijke verplichtingen is het nodig om de bestaande bestemmingsplannen voor deze dorpen te actualiseren. Een bestemmingsplan geeft voor ieder stuk grond aan waarvoor het gebruikt mag worden en wat er gebouwd mag worden. Als inwoners concrete plannen hebben voor hun perceel, kunnen zij in het bestemmingsplan lezen of hun ideeën passen binnen de regels. Ook staat er beschreven wat de ruimtelijke mogelijkheden voor de omgeving zijn volgens het bestemmingsplan.

Inzage en inloopbijeenkomsten

Het voorontwerpbestemmingsplan is gereed en is van 12 december 2017 tot en met 5 februari 2018 in te zien. Inzien kan bij de publieksbalie in het gemeentehuis of digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast worden gedurende de inzagetermijn inloopbijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen geïnteresseerden het voorontwerp bekijken en vragen stellen. De inloopbijeenkomsten vinden plaats tussen 16.00 uur en 19.00 uur op 16 januari in het dorpshuis van Eenum; op 18 januari in het dorpshuis van Westeremden en op 24 januari in het dorpshuis van 't Zandt. Bekijk www.loppersum.nl voor meer informatie en de verdere procedure.
Bron: Gemeente Loppersum,
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Boeken en Koffie bij Kwekerij Beukema
zaterdag 27 januari 2018
Passage
maandag 29 januari 2018

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2018 |Disclaimer