www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Zien hoeveel afval u heeft ingeleverd

zondag 4 februari 2018
Vanaf 1 januari 2018 is de afvalstoffenheffing veranderd. In plaats van één vast bedrag per jaar, betaalt elk huishouden een ander tarief. Informatie over afval staat op www.loppersum.nl/afval. U kunt zien hoe vaak uw container geleegd is en hoeveel kilo's afval zijn gewogen. Dit kan door in te loggen met uw DigiD. Op deze manier kunt u bijhouden hoeveel afval u heeft ingeleverd.

De weeginstallatie van de vrachtwagen pakt uw container op, leest de chip en weegt de inhoud van de container. Deze gegevens worden bijgehouden in het registratiesysteem dat u zelf kunt raadplegen. Ongeveer drie tot vijf werkdagen na het legen van de container zijn de registraties zichtbaar.

Heeft u geen internet? Vraag dan aan familie of een bekende of zij u kunnen helpen. In verband met privacy kan de gemeente u niet informeren over de registraties van uw container(s).

De gegevens (aantal ledigingen en aantal kilo's) worden gebruikt om het variabele tarief te bepalen. Dit tarief wordt bij de belastingaanslag 2019 in rekening gebracht.

Hoe werkt het?

Ga naar www.loppersum.nl/afvalwijzer. Vul uw postcode en huisnummer in om uw persoonlijke afvalwijzer te openen. In uw persoonlijke afvalwijzer klikt u rechts op 'Bekijk uw persoonlijke ledigingen'. Log nu in met uw DigiD inloggegevens. Op de volgende pagina ziet u de registratiegegevens van uw containers
Bron: Gemeente Loppersum,
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Passage
maandag 25 maart 2019
Voorjaarsbijeenkomst Stichting Historie Stedum.
woensdag 27 maart 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer