www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Kom naar de Energiemarkt op 14 april

zondag 18 maart 2018
Altijd al meer willen weten over isoleren, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en andere duurzame oplossingen, maar nooit de mogelijkheid gehad vragen te stellen aan goede specialisten? Dit is je kans! Op 14 april is er in Stedum een energiemarkt. Hét moment om er achter te komen hoe je je energielasten kunt verlagen. Tijdens de energiemarkt presenteert een geselecteerde groep leveranciers hun aanbod en kun je al je vragen stellen. Ook is het mogelijk een offerte aan te vragen. Hoe meer mensen er mee doen, hoe scherper de prijs! En er is een energieadviseur aanwezig aan wie je onafhankelijk advies kunt vragen. De energiemarkt vindt plaats op 14 april van 10.00 tot 14.00 uur in het Trefpunt (Bedumerweg 32, Stedum). De toegang is gratis.

De deelnemers

Lokale bedrijven komen daar informatie verstrekken over onder andere: Isolatie, dubbele ramen, voorzetramen, warmtepompen, autolaadpalen, ledlampen, pelletkachels, zonnepanelen, vloerisolatie.

Programma

De aanwezige energie-adviseur kan uw vragen over de warmtebeelden van uw huis beantwoorden. (Die heeft dan alle foto's, die hoeven niet meegenomen worden) Om 11:00 en om 13:00 is er een korte inleiding, door de StEC en door de energie-adviseur.

Meer informatie

Deze actie is een initiatief van het Energieloket van de gemeente Loppersum. Samen met lokale initiatieven helpt zij inwoners om hun huis te verduurzamen. Op www.energieloket-groningen/loppersum vind je tips over hoe je energie en geld kunt besparen. Doe bijvoorbeeld de quickscan om jouw woning eenvoudig onder de loep te nemen. Ook vind je er een overzicht van bedrijven in de buurt die deze maatregelen kunnen uitvoeren. Neem voor meer informatie contact op met duurzaamstedum@gmail.com
Bron: , Duurzaam Stedum
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Passage
maandag 25 maart 2019
Voorjaarsbijeenkomst Stichting Historie Stedum.
woensdag 27 maart 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer