www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Fietsen op Mallorca is fun

dinsdag 3 april 2018


Een delegatie van Wielervereniging Oet Steem ging de laatste week van maart naar Mallorca. Eens kijken hoe een trainingsweek in het zonnige zuiden bevalt, want een goed seizoen begint met de voorbereiding. Deze week werd doorgebracht met een aantal leden van Cycling Sport Groningen.

Niet iedereen durfde dat aan, want deze club werkt met hartslag- en vermogensmeters. Oet Steem traint op intuïtie, en voor de kwaliteit van de appeltaart, en dat pakte wonder boven wonder goed uit. Bovendien was de gemiddelde leeftijd van Oet Steem aanmerkelijk hoger, en als je dan mee kunt komen mag je niet klagen. Het programma bestond uit ieder dag fietsen, met oplopende afstand en hoogtemeters, tot een totale afstand van 600 km, met 7850 hoogtemeters. Dat is pittig te noemen. Het strand is niet bezocht, dat is meer iets voor als Oet Steem op zichzelf op pad gaat.

De koninginnenrit op vrijdag werd alleen door Peter volbracht, Nico en Lies hebben zich beziggehouden met natuur en cultuur en tevens met het culinair niveau van de keuken op Mallorca. Hier kunnen zij nu over meepraten, want een oriëntatie op een gebied moet natuurlijk wel breed zijn. Of we hier met Oet Steem naar toe gaan? Hierover heeft de delegatie twijfels. Beter lijkt het ons met de auto, en alles mee, iets uit te zoeken. Eerst maar eens foto’s kijken, dan kunnen de leden zich uitspreken. Een ritje op de wielerbaan van Sineu was natuurlijk wel onovertroffen. Dit seizoen is voor deze leden alvast goed gestart. Nu dit niveau vasthouden!

Bron: , Lies, Nico en Peter
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Passage
maandag 25 maart 2019
Voorjaarsbijeenkomst Stichting Historie Stedum.
woensdag 27 maart 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer