www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
8ste GPS-tocht is in voorbereiding!

donderdag 20 september 2018
Voor de 8ste keer in de historie zal begin november een GPS-tocht plaatsvinden in en rondom Stedum. De tocht zal via diverse hindernissen, sloten, vaarten en omgeploegde landerijen weer een heuse uitputtingsslag worden. De route zal worden gelopen met behulp van een GPS-apparaat, dat via herkenbare markeringspunten de deelnemende ploegen de weg zal wijzen. Bij een aantal markeringspunten dient contact te worden gezocht met het ‘belteam’, waarbij vragen beantwoord en-/of opdrachten vervuld moeten worden.

Zowel de vragen en opdrachten, als de tijd en het op de juiste wijze nemen van bepaalde hindernissen zullen bepalend zijn voor de einduitslag. De mascotte zal ook dit jaar niet gaan ontbreken, de organisatie beraadt zich nog op de vorm! De mascotte is ook mede bepalend voor de eindrangschikking. De tocht staat dit jaar gepland voor vrijdag 2 en zaterdag 3 november. Noteer deze data alvast in de agenda. Op vrijdag bestaat de doelgroep uit de jeugd en Stedumers, die willen ploeteren met collega’s, vrienden of sportmaatjes. Op zaterdag is de tocht bedoeld voor Steemer groepen.

Het aantal deelnemende ploegen is gemaximeerd. Op beide avonden kunnen maximaal 16 groepen van 6-10 personen meedoen.

Ook dit jaar zal voor de bovenbouw van BS De Klaver (groepen 5, 6, 7 en 8) in Stedum op vrijdagmiddag een aangepaste versie van de navigatietocht worden gehouden.

Opgave is al mogelijk via het speciale e-mailadres gpssteem@gmail.com. Wil(len) je / jullie meedoen*, geef je dan snel op per team (minimaal 6 tot maximaal 10 personen) of individueel. Je kunt daarbij ook aangeven of je voorkeur hebt om vroeg op de avond, of wat later te willen starten. Met de definitieve indeling per avond zullen we proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Dit e-mailadres kan ook gebruikt worden voor vragen.

De deelnamekosten bedragen € 12 per persoon, dit is inclusief 2 consumptiemuntjes. Het volledige bedrag moet vooruit betaald worden, pas dan is de aanmelding definitief. Wij hebben rekening te houden met een planning, opgeven = meedoen!

Deelname geschiedt geheel voor eigen risico, de organisatie stelt alles in het werk om de tocht veilig en soepel te laten verlopen. Er is continu EHBO aanwezig, zowel bij de centrale start- en eindplaats, als “in het veld”. Bij een aantal hindernissen staan namens de organisatie mensen, om de overtocht in goede banen te leiden.

Meld je snel aan, want het aantal deelnemende ploegen per avond is gelimiteerd tot 16!* Deelname vanaf 18 jaar of als je jonger bent, onder begeleiding van een volwassene.


Bron: www.stedum.com,
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Jaarvergadering passage
maandag 25 februari 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer