www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Bewonerssteunpunt Stut-en-Steun

maandag 29 oktober 2018
Stut-en-Steun is een onafhankelijk bewonerssteunpunt voor iedereen die schadelijke gevolgen ondervindt van de mijnbouwactiviteiten in de provincie Groningen. Stut-en-Steun is in 2016 opgericht door de Groninger Bodembeweging en het Gasberaad. De medewerkers van Stut-en-Steun brengen ieder hun eigen expertise mee: maatschappelijk werk, juridische achtergrond, bouwkunde, kennis van hypotheken/ verzekeringen en ervaringsdeskundigen.

Op deze manier zijn we breed inzetbaar. We krijgen uiteenlopende vragen van bewoners, zoals: "We hebben nieuwe schade ontdekt, waar kunnen we dit melden?" "We zijn het niet eens met het schaderapport, kunnen jullie ons helpen met een Zienswijze?" "Onze woning wordt versterkt, er komt zoveel op ons af, willen jullie meedenken?" "Binnenkort komt de Arbiter bodembeweging voor een schouw/ zitting langs, kunnen jullie ons ondersteunen?"

Stut-en-Steun biedt professionele hulp en ondersteuning in de processen rondom aardbevingsschade. Ook kunt u bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld:

- versterken of sloop/herbouw van uw woning

- aankoop/verkoop van een woning met een lopende schademelding

- informatie over diverse regelingen

Stut-en-Steun is gevestigd aan de Spoorbaan 1 in Appingedam. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken, maar u kunt ook langskomen tijdens ons inloopspreekuur (maandag van 14.00-16.00 uur) of een afspraak maken voor een ander tijdstip. De afspraak is bij ons op kantoor, maar als het nodig is komen we ook bij u thuis. Onze dienstverlening is onafhankelijk en gratis. Bezoek onze website voor meer informatie, u bent van harte welkom!
Bron: , stutensteun.nl
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Snel naar de bel
zaterdag 6 juli 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer