www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Feestelijke opening speeltuin Stedum

zaterdag 17 november 2018


De speeltuin gelegen aan het Klokkenpad is vrijdagmiddag 16 november officieel geopend. Vier jaar geleden heeft een aantal bewoners uit Stedum (Jeroen Vermeer, Tina Vischjager, Erik Huisman en in eerste instantie Mark Dijkstra) het initiatief genomen om een speeltuin in ons dorp te realiseren.

Deze weg duurde langer dan deze groep enthousiaste vrijwilligers had verwacht, maar het resultaat is er nu en bovendien zeer geslaagd!

Bij de opening begon Fokko Smit (voorzitter Dorpsbelangen) met een toespraak waarin hij iedereen welkom heette. Daarna heeft Tina Vischjager in geuren en kleuren verteld hoe het uiteindelijk tot dit mooie resultaat is gekomen. De groep vrijwilligers bleef zich al die tijd volhardend inzetten om de papieren, de financiën, het ontwerp en de bouw te organiseren. Tina sprak tevens haar dank uit richting de aanwezigen namens de subsidievertrekkers. De wethouder van de gemeente Loppersum, Bé Schollema, was ook aanwezig. Hij prees het mooie initiatief en vertelde dat als de Stedumers iets willen het ook tot een goed einde komt. De kinderen van de basisschool De Klaver voerden een prachtige dans op, waarna de speeltuin officieel geopend werd met het doorknippen van het lint door de wethouder. En toen, ja eindelijk, toen stormden de kinderen massaal de speeltuin in en gingen heerlijk spelen. Er was koffie, thee, ranja en de heerlijke tompoesjes met de Stedumervlag erop gingen er smakelijk in. Het was een zeer geslaagde opening en een prachtig voorbeeld van een burgerinitiatief om de leefbaarheid en goede sfeer in ons dorp te bekrachtigen.

 

Bron: Dorpsbelangen Stedum,
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Snel naar de bel
zaterdag 6 juli 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer