www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Moarstee is open in nieuwjaarsdagnacht.

donderdag 20 december 2018
Het lijkt nog maar zo kort geleden, maar we gaan binnenkort alweer oud en nieuw vieren. Ook dit jaar organiseren Moarstee en Dorpsbelangen samen weer een feest. Dit vieren we, met jong en oud, in Moarstee. De deuren gaan om 1 uur open, zodat iedereen elkaar het allerbeste kan wensen voor het nieuwe jaar. Na een rustig begin zal DJ Jappa om 2:00 uur los gaan en kunnen de beentjes van de vloer. Halverwege de nacht zal hij een half uurtje worden afgelost, om vervolgens tot 5:00 uur verder te draaien. In het voorste gedeelte zijn net als de voorgaande jaren zitjes. Om 5:00 is het feest ten einde.

Vreugdevuur

Net als voorgaande jaren kunnen er ook weer kerstbomen en onbewerkt hout gebracht geworden voor een vreugdevuur. Door de bouw van de nieuwe school (kindcentrum) is het vuur dit jaar op een andere plek. Het vreugdevuur is op het veldje achter de glasbak/kledingcontainer, aan de Borglanden. De gemeente gaat een zandplaat neerleggen op de plek waar het vuur zal komen. Er mag nog geen hout neergelegd worden voordat het zand er ligt. De bult wordt om ongeveer 18:00 uur aangestoken.

Vuurwerkshow

Vuurwerk is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met oud en nieuw. Van 18:00-2:00 uur mag je je vuurwerk afsteken. Om middernacht zal het grootste gedeelte van het vuurwerk afgestoken worden. Wanneer deze kruitdampen opgetrokken zijn is het zeker de moeite waard om je rond 01:00 uur te begeven naar het parkje aan de Dorpsterlanden waar de familie de Jonge hun, inmiddels, traditionele vuurwerkshow zullen geven. Het beloofd weer een groots spektakel te worden dus komt dat zien!
Bron: Dorpsbelangen Stedum,
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer