www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Plankgas.nl en Grunn moves zamelen geld in tegen MS

woensdag 16 januari 2019


Eventueel zijn jullie al op de hoogte van de reeds in gang gezette sponsor actie waarmee wij (teamleden van carbagerun team plankgas.nl) in samenwerking met Grunn Moves tegen MS geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak van MS.

De carbagerun is, voor degene die weten wat deze tour inhoud, een avontuurlijke tour door europa die zowel in de winter als de zomer gehouden wordt met oude barrels wat de tocht uitdagender maakt. De komende wintereditie waar plankgas.nl weer aan meedoet start op 11 februari in kopenhagen(Denemarken) en eindigt op 15 februari in Helsinki (finland).

Dit jaar hebben besloten om de tour te combineren met een sponsoractie voor een goed doel. We hebben bert koster benadert om hierover een leuk stukje te schrijven, waarvoor dank, wat hier te vinden is.

Hier is alle informatie over de sponsor actie te vinden net als de sponsorlink om te doneren die voor elk bedrag te gebruiken is. We hopen op zoveel mogelijk support. Verder kunt u de voortgang van onze actie(opgehaalde bedrag) tevens als de actualiteiten die betrekking hebben tot de run zelf volgen via onze faceboolpagina en ook deels via de website van bert. 
Bron: , Plankgas.nl en Grunn moves
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer