www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Survivalrunners uit Stedum lopen Survivalrun met 25 hindernissen in Zelhem

dinsdag 2 april 2019


Afgelopen zondag stond de Survivalrun 2019 in Zelhem (Gelderland) op het programma voor 8 leden van de Survivalvereniging uit Stedum. Na een voorbereidingsperiode van ruim 8 weken op het parcours in Stedum hebben de leden zich kunnen voorbereiden op deze Survivalrun. 

Na zondagochtend ruim 2 uur te hebben gereden arriveerden de leden in Zelhem voor de 5.5 of 8 kilometer recreatieve Survivalrun. Het parcours bestond uit diverse hindernissen zoals; waterdoorsteken, pakladders, swingovers, apenhangen, klimnetten en combinatie hindernissen.


De leden kregen minimaal 25 hindernissen voor de kiezen. Het doel was om in ieder geval het rode bandje te houden Na een korte warming-up verschenen de leden om 11:50 uur aan de start. Het parcours startte met een aantal mooie water hindernissen, waaronder lianen van balken boven het water en een swing-overnet. De groep viel direct uit elkaar voor de eerste hindernissen. Cor Slager uit Stedum was voor de groep uitgegaan en ging op snelheid langs de hindernissen, daarop volgde Klaas Bosker en de eerste vrouw Renate Werkman. Beiden uit Ten post en ook later Tina Hannemann uit Stedum. De overige leden bleven bij elkaar om elkaar mentaal bij te staan binnen het parcours. Maurice Vischjager, Trix Leegte, Jerymias Pirsouw en Johann Veen hebben elkaar er door heen gesleept en zo ook het befaamde bandje kunnen behouden. Al met al een mooie en geslaagde Survivalrun in Zelhem.
Bron: , Survival Stedum
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Stemer WielrenTocht
zondag 29 september 2019
Passage
maandag 30 september 2019
Rommelmarkt
zaterdag 5 oktober 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer