www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Koningsdag in Stedum

donderdag 18 april 2019
De Oranjevereniging heeft een leuk programma voor deze feestelijke dag.
Om 8.00 uur zullen de muzikanten Nanne Santing-Esther van Wijk en Clary Slager vanuit de toren het Wilhelmus laten klinken over het dorp.9.30 uur is de Aubade in samenwerking met de Muziekver. Oranje uit ’t Zandt.Na de toost op de Koning is er voor iedereen koffie met oranjekoek in het Herv. Centrum.   Tegen 11.00 uur starten de spellen voor de kinderen van de basisschool op het IJsbaanterrein bij Moarstee. Iets NIEUWS. De kinderen gaan samen met vader, moeder, oma, opa een hindernisspel spelen .De opgave was via school. Wie het snelst een parcours aflegt wint natuurlijk maar ook kan je een mooie prijs winnen als je verkleedt aan de start verschijnt. Contactpersoon met dit spel is Bianca van der Laan.                          tel. 06-23822237.Natuurlijk hoef je niet naar huis om te eten want de tent van de Oranjever. staat ook op het terrein met heerlijke poffertjes-hamburgers etc. of pizza.

14.00 uur de STEEMERSPELLEN voor de volwassenen.

Zoek 4 personen en 1 captain en je hebt al een team. Allerlei hindernissen komen weer voorbij. Opgave voor 25 april bij Martijn Berends Hoofdstraat 18. Tel 0596-550920 of Luit Kuitert  luitkuitert@hotmail.com en bij Jurjen Schaap   jurjenschaap@hotmail.com  Komt dus allen gezellig naar het Moarstee terrein om iedereen aan te moedigen.

20.00 uur    Grote  PUB QUIZ.    in Moarstee.

Met 5 a 6 personen maak je een groepje en geef je je op voor een gezellige Koningsavond. Graag voor 25 april bij Jurjen Schaap   jurjenschaap@hotmail.com  of bij Coby Nienhuis   jb.nienhuis@ziggo.nl   Vol=Vol.  En natuurlijk ook met mooie prijzen. De Pub-Quiz is wederom door de dames Nieborg en van Zanten in elkaar gezet.

Van harte welkom op deze Koningsavond georganiseerd door de Oranjevereniging.


Bron: , de Oranjevereniging
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2020 |Disclaimer