www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Viswedstrijden Stedum 2019

zondag 12 mei 2019
Dit jaar is het weer zo ver! Net zoals jaren geleden kan de jeugd weer meedoen aan viswedstrijden. Op vrijdag 14 en vrijdag 21 juni 2019 kan de jeugd de hengel uitgooien in de Stedumer haven. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur en duren tot ongeveer 20.00 uur. Meisjes en jongens in de leeftijd van 5 tot en met 13 jaar kunnen zich inschrijven. Op vrijdag 28 juni om 18.00 uur is de prijsuitreiking in Moarstee met daarbij voor iedereen patat met een snack en iets te drinken!

Informatie wedstrijden

De wedstrijden worden gespeeld in drie leeftijdscategorieën, 5 t\m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar en 11 t/m 13 jaar. In iedere leeftijdscategorie is een 1e, 2e en 3e prijs te behalen. Daarnaast is er ook nog een wedstrijdbeker voor diegene die van alle leeftijdscategorieën het meest aantal centimeters vis heeft gevangen.

Opgeven

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Vul dan het deelnameformulier in op de volgende pagina en lever deze in bij één van de adressen op het formulier. Inleveren voor 7 juni as. De kosten zijn € 2,- per kind. Van deze kleine bijdrage zorgen we voor visvergunningen en het eten en drinken bij de prijsuitreiking. Wij zorgen dat iedere deelnemer op de eerste avond een visvergunning van ons krijgt.

Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers! Of de viswedstrijden doorgaan hangt af van het aantal deelnemers. Om jullie op de hoogte te houden sturen wij een week voorafgaand aan de eerste wedstrijd een mail. Mocht het helaas niet doorgaan door te weinig deelname dan zorgen wij ervoor dat jij je € 2,- weer terugkrijgt.


Klik hier voor het regelement en deelname formulier
Bron: , Gert Hovenga, Roy Mulder, Joeri Perk, Jeroen Slager, Jacco Santing en Robbert slager.
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Passage
maandag 28 oktober 2019
Klaverjasavond in Moarstee
zaterdag 2 november 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer