www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina
Aardbevingsmarkt 'Hart voor de Regio' in Appingedam

zondag 15 september 2019
Instanties en loketten rondom de aardbevingsproblematiek; ze zijn er legio. Een groeiende schare aan regelingen en belangen rondom dit dynamisch dossier maken dit wellicht nodig, maar ook in toenemende mate onoverzichtelijk. Om de bewoners en ondernemers in het aardbevingsgebied de kans te geven zo goed als mogelijk geïnformeerd te raken rondom actuele thema's en regelingen, wordt er op 21 september een informatiemarkt gehouden in Appingedam.

De informatiemarkt biedt ruimte aan verenigingen, stichtingen, bedrijven, gemeenten en overige relevante instanties met 'Hart voor de Regio' zoals de markt is gedoopt, om kraam op te zetten in het Kabzëel. Gedupeerden, betrokkenen en andere geïnteresseerden kunnen een goed gesprek voeren met deze kennishoudende standhouders en al hun vragen aan bod laten komen. Zo kun je er als bezoeker 'speeddaten' met een jurist, vind je er initiatieven voor de energietransitie en het nieuwe bouwen op de Groninger aardbevingsbodem, maar is er ook veel aandacht voor de wijze waarop het sociale cement in buurten, dorpen en wijken versterkt kan worden.

Of men nu rechtshulp zoekt, manieren om van het gas af te komen of graag te weten komt of zij in aanmerking komen voor de zogeheten stuwmeerregeling, na een bezoek aan de informatiemarkt zullen zij een stuk beter beslagen ten ijs komen. Het doel is dan ook om bewoners en ondernemers zowel meer overzicht als inzicht te verschaffen, maar ook het verbinden van iedereen met hart voor de regio. De aardbevingsmarkt is op 21 september van 12:00 tot 17:00 uur in Kabzëel te Appingedam en wordt georganiseerd door Innovatiewerkplaats Eemsdelta, met een officieel openingsmoment door wethouder Lea van der Tuin om 13 uur.
Bron: , De innovatiewerkplaats Eemsdelta
Uw helpdesk thuis
Zoeken
Binnenkort op de agenda

Feestweek
zaterdag 6 juni 2020

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Stuur het bericht door
Stuur dit bericht door naar een vriend(in)
Uw naam
Uw E-mail adres
Naam vriend(in)
E-mailadres vriend(in)
Uw bericht
Vernieuw code
 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

© www.stedum.com 2000 - 2020 |Disclaimer