www.stedum.com
Maak www.stedum.com uw startpagina  
Nieuws uit Stedum.

 

Plankgas.nl en Grunn moves zamelen geld in tegen MS

woensdag 16 januari 2019Eventueel zijn jullie al op de hoogte van de reeds in gang gezette sponsor actie waarmee wij (teamleden van carbagerun team plankgas.nl) in samenwerking met Grunn Moves tegen MS geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak van MS. De carbagerun is, voor degene die weten wat deze tour inhoud, een avontuurlijke tour door europa die zowel in de winter als de zomer gehouden wordt met oude barrels wat de tocht uitdagender maakt. De komende wintereditie waar plankgas.nl weer aan meedoet start op 11 februari in kopenhagen(Denemarken) en eindigt op 15 februari in Helsinki (finland).

Lees het hele bericht

RonaldCT te zien bij SBS6

zondag 13 januari 2019

Hoe vervelend is het een storing in uw netwerk, een internetlijn die traag is, een printer die het niet doet of uw pc doet niet wat het moet doen. Iedereen kent het vast wel, problemen die het werkproces negatief beïnvloeden. RonaldCT lost dit soort problemen snel en goed op. Naast het oplossen van acute problemen, kan men zorg dragen voor onderhoud en eventuele vervanging aan uw computersystemen, netwerken , internetverbindingen of telefonie.

Lees het hele bericht

Herinrichting info nieuwe gemeente , 15 jan in Hervormd Centrum.

zondag 13 januari 2019

De eerste formele stap op weg naar Onze Nieuwe Gemeente is gezet: met het Herindelings- ontwerp hebben de gemeenteraden van Appingedam, Delfzijl en Loppersum op 29 november 2018 unaniem ingestemd. De Raadsklankbordgroep, de gemeenteraden en de colleges van burgemeester en wethouders van de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum nodigen inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en andere betrokkenen uit tijdens een inloopbijeenkomst verder kennis te nemen van het Herindelingsontwerp.

Lees het hele bericht

Frisse start van 2019

dinsdag 1 januari 2019De Stedumer Survivalvereniging heeft nieuwjaarsdag gebruikt om een frisse start van het nieuwe jaar te organiseren. Ongeveer 100 getuigen zagen hoe enkele leden van de vereniging en andere dorpsgenoten, na een korte warming-up, de ijsbaan op en neer renden.

Lees het hele bericht


Binnenkort op de agenda

Passage
maandag 28 januari 2019

Klik hier voor onze volledige kalender

Uw nieuws
Ook gratis uw nieuwsbericht of mededeling op Stedum.com? Meld het onze redactie.

Klik hier of stuur het naar redactie@stedum.com

Verder nieuws uit Stedum
Frisse start van 2019
dinsdag 1 januari 2019

 Vorig jaar rond deze tijd

 

Inloggen op uw e-mail adres.
vul uw gegevens in:

Gebruikersnaam 
Wachtwoord  
      Nog geen @stedum.com e-mailadres
Klik hier voor meer info

 

¬© www.stedum.com 2000 - 2019 |Disclaimer