29 mei 2024

Oeps, gevoelig postfoutje in Loppersum

0

Loppersum – Als het gaat om de bouw van een nieuw raadhuis in Loppersum staan gemeente en GroenLinks lijnrecht tegenover elkaar. Vervelend als dan post van de ene partij over dit onderwerp bij de ander in de bus valt. Gelukkig zijn er eerlijke bodes

GroenLinks heeft de aanval ingezet op de plannen voor de bouw van een nieuw gemeentehuis aan de Molenweg. De partij vindt de nieuwbouw geldverspilling. Enthousiaste leden van GroenLinks stelden daarom een mooie brief op, die door dezelfde toegewijde leden door de brievenbus van zo’n vijfduizend Lopsters werd gegooid. In de brief vraagt GroenLinks de mening van de burgers over de bouwplannen.


Oud nummer


Met een kruisje bij ‘v——r’, ’tegen’ of ‘weet niet’ kunnen de bewoners van de dorpenrijke gemeente de brief versturen naar antwoordnummer 1600. En daar gaat het mis. Antwoordnummer 1600 is namelijk het oude nummer van de gemeente. Dat was bij de postbode nog niet helemaal doorgedrongen.


Woensdagochtend boog de bode van het huidige gemeentehuis aan de Raadhuisstraat zich over de post en zag tot zijn verbazing een stapeltje brieven dat geadresseerd was aan het afdelingsbestuur van GroenLinks. De gemeente had mooi de ‘nee’ stemmers uit het pakketje kunnen lichten, maar zo zijn ze niet aan de Stationslaan. De bode heeft beloofd dat de brieven alsnog op de goede plek terecht komen.

www.dvhn.nl

Geef een reactie