25 juli 2024

ONDERHOUD AAN EEMSHAVENWEG EN WEG MIDDELSTUM-USQUERT

0

Aan de Eemshavenweg (N46) worden eind september onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Dat heeft tot gevolg dat de weg gedurende de werkzaamheden voor alle verkeer wordt afgesloten.

Voor het gedeelte

 • afslag Bedum tot afslag Stedum/Middelstum gebeurt dat van maandag 20 tot en met vrijdag 24 september. De rijksweg tussen
 • afslag Stedum/Middelstum en afslag Zandeweer/Garsthuizen wordt afgesloten op woensdag 29, donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober tussen 20.00 en 06.00 uur.
 • De provinciale weg Middelstum-Kantens-Usquert (N998) wordt op maandag 30 augustus en dinsdag 31 augustus afgesloten voor snelverkeer. • Bedum-Stedum
  Rijkswaterstaat laat in de periode van maandag 20 september tot vrijdag 24 september 2004 onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de N46 tussen de aansluitingen Bedum en Stedum. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag, het vullen van de rijsporen en het aanbrengen van nieuwe markeringsstrepen op de weg. In verband met deze werkzaamheden is de N46 tussen de aansluitingen Bedum en Stedum van maandag 06.00 uur tot vrijdag 20.00 uur afgesloten voor het verkeer in beide richtingen.


  Omleidingen  • Het verkeer van de N46 wordt via de aansluitingen Bedum, de N991, Ten Boer, de N360, Ten Post, Garrelsweer, de N996, Loppersum, Stedum omgeleid naar de aansluiting Stedum.
  • Voor het vrachtverkeer geldt een andere omleidingroute. Zij worden in Groningen via de N360, Ten Boer, Appingedam, de N33 naar de Eemshaven omgeleid.
   De omleidingroutes worden met gele borden aangegeven.
   Het verkeer moet in bovengenoemde periode rekening houden met enige vertraging.

  Stedum-Garsthuizen
  Rijkswaterstaat laat in drie nachten, woensdag 29 en donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober 2004 onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de N46 tussen de aansluitingen Stedum en Zandeweer. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag, het vullen van de rijsporen en het aanbrengen van nieuwe markeringsstrepen op de weg. In verband met deze werkzaamheden is de N46 afgesloten van 20.00 uur tot 06.00 uur voor het verkeer in beide richtingen.

  Omleidingen  • Het verkeer van de N46 zal via aansluitingen Stedum, de N996, Westeremden, Fiveldijk, Garsthuizen worden omgeleid naar de aansluiting Zandeweer.
  • Het vrachtverkeer zal in Groningen via de N360, Ten Boer, Appingedam, de N33 naar de Eemshaven worden omgeleid.

  Provinciale weg Middelstum-Usquert
  Aan de provinciale weg Middelstum-Kantens-Usquert (N998) worden onderhoudswerkzaamheden verricht op maandag 30 augustus en dinsdag 31 augustus. Het gaat om het weggedeelte vanaf de brug over het Boterdiep in Middelstum tot de aansluiting met de Havenstraat in Usquert. De stremming duurt van maandag 31 augustus om 05.00 uur tot dinsdag  31 augustus om 20.00 uur. De afsluiting heeft geen betrekking op fietsers en brommers. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid.

  www.loppersum.nl

  Geef een reactie