9 december 2023

Onderhoud n360 Groningen – Delfzijl

0

Van maandag 25 oktober 07.00 uur tot en met 29 oktober 18.00 uur voert de provincie Groningen groot onderhoud uit aan de N360 ter hoogte van Wirdum.  De weg is geheel afgesloten tussen de rotonde bij Garrelsweer en de kruising met de Eekwerderweg. Het doorgaande verkeer word omgeleid. Op de N360 tussen de rotonde bij Garrelsweer en de kruising met de Eekwerderweg wordt de N360 voorzien van nieuw asfalt en belijning.

Iets verder op de N360 word tegelijkertijd gewerkt aan de brug over de Oosterwijdwerdermaar ter hoogte van Landgoed Ekenstein. De provincie voert onderhoud uit aan het betonnen deel van de brug en vervangt het asfalt op de brug. Wat betekent dit voor u?
Tijdens de werkzaamheden aan de N360 geldt een omleidingsroute voor doorgaand verkeer. De Wirdumerweg tussen Wirdum en de Wirdumerdraai is ook gestremd. Aanwonenden van de Wirdumerweg kunnen hun woning vanuit het noorden bereiken via Wirdum en vanuit het zuiden via de Rijksweg langs het Damsterdiep., De kruising van de N360 met de Eekwerderweg blijft open in noordelijke en zuidelijke richting. Bovendien kan het verkeer vanaf de Eekwerderweg wel de N360 oprijden richting Appingedam. In omgekeerde richting is vanaf Tjamsweer 1 rijbaan afgesloten. Fietsers kunnen de fietstunnel onder de N360 door gewoon gebruiken

www.stedum.com

Geef een reactie