18 mei 2024

Ondertekening convenant Jeugdsoos Flits

0

De gemeente Loppersum, jeugdsoos Flits, de regiopolitie en omwonenden van de jeugdsoos hebben ingestemd met een convenant over de veiligheid in en buiten de jeugdsoos en de leefbaarheid rondom het gebouw. Het convenant wordt op donderdagavond 26 mei a.s., om 19.30 uur ondertekend in het gebouw van de jeugdsoos Flits te Loppersum.

De heer A. Wals,  voorzitter van jeugdsoos Flits, mevrouw N. Hoekstra, chef van de basiseenheid Uithuizen van de regiopolitie, de heer A. Rodenboog, burgemeester van gemeente Loppersum en drie omwonenden van de jeugdsoos, mevrouw E.C. Beukema- Zuur, mevrouw H. de Boer- Leutscher en de heer J. Wierenga zullen het convenant ondertekenen.
Regelmatig overleg
Doel van het convenant is om regelmatig met elkaar om tafel te zitten. In het begin zal dat maandelijks zijn, daarna wordt dat eens per kwartaal. Enige jaren geleden is een vergelijkbaar convenant afgesloten voor een gebouw in Middelstum. Regelmatig overleg heeft daarbij goed gewerkt en de gemeente verwacht dan ook dat dit ook het geval zal zijn bij de jeugdsoos in Loppersum.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie