24 mei 2024

Onthulling Sportdorpbord in Stedum

0


Vandaag is in Stedum het nieuwe Sportdorpbord onthuld. De kinderen van groep 7 en 8 van de twee basisscholen de Bongerd en De Crangeborg hebben samen met de wethouders Prins (CDA) en Hartman-Togtema (VVD-GB/D66) van de gemeente Loppersum het bord onthult aan de Bedumerweg.

De leerlingen kregen eerst een korte presentatie over de nieuwe website van Sportdorp Stedum. Daarna hebben ze hun sportdroom aan een heliumballon bevestigt, waarna de ballonnen vervolgens de lucht in zijn gelaten. De eigenaar van het kaartje dat de grootste afstand zou afleggen zal zijn sportdroom in vervulling zien gaan.

Sportdorp Stedum
De onthulling van het Sportdorpbord luidt een nieuwe fase van het project Sportdorp in. Het project Sportdorp Stedum is een van de projecten van Huis voor de Sport. Om de samenwerking te bevorderen is een website ingericht. Deze website (www.sportdorpstedum.nl) heeft tot doel de inwoners en sportaanbieders dichter bij elkaar te brengen en ze één op één te laten communiceren over sportbehoefte, sportbeleving en sportdeelname.

Huis voor de Sport
Huis voor Sport Groningen is trekker van het project Sportdorp Stedum. Huis voor de Sport Groningen maakt zich sterk voor een actieve, gezonde leefstijl in de provincie. De organisatie wil Groningers in beweging brengen en houden door het ontwikkelen en organiseren van sport- en beweegprojecten.
 
 
 

 
 

www.stedum.com

Geef een reactie