21 juni 2024

Open dag politiebureau Uithuizen

0

Op zaterdag 17 juni wordt het politiebureau in Uithuizen open gesteld voor publiek. In samenwerking met diverse partners worden in en rond het bureau aan Kerkplein 20 activiteiten georganiseerd. De dag is bedoeld voor iedereen die ge•nteresseerd is.

Aanleiding voor de open dag is het nieuwe politiebureau. Het bureau is in december vorig jaar in gebruik genomen en in januari van dit jaar officieel geopend. Zaterdag 17 juni kan het publiek een kijkje nemen. Om 10.00 uur Õs ochtends zal Willem Westendorp,  chef van de basiseenheid Uithuizen, de dag openen.


 


Diverse onderdelen van de politie zullen op de dag vertegenwoordigd zijn. U kunt hierbij denken aan de Technische Recherche, de Levende Have (paarden, honden), verkeerspolitie, waterpolitie en de Mobiele Eenheid. Ook enkele partners van de politie zijn bij de open dag aanwezig: Brandweer Eemsmond, Ambulancedienst, Bureau Verslavingszorg, Bureau Halt, 3VO en Jongerenwerk van de gemeente Eemsmond. Uiteraard zijn er ook politieautoÕs en  -motoren te bezichtigen.Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door het bureau. Ook kunnen ze informatie krijgen of vragen stellen aan de aanwezige onderdelen. Voor de kinderen zijn ook diverse activiteiten georganiseerd. Om 17.00 uur zal de open dag worden afgesloten.

Persberichten politie.nl

Geef een reactie