1 oktober 2023

Open Dagen en fototentoonstelling in De Boekwerkplaats

In 2004 bestaat Boekbindatelier Wim Gremmen 15 jaar en dat vieren we het hele jaar door, te beginnen met de Open Dagen op 10, 11, 17 en 18 januari.

 In september organiseert Wim Gremmen een grote overzichtstentoonstelling en ook voor kinderen zullen speciale activiteiten georganiseerd worden. Kijk regelmatig op www.boekwerkplaats.stedum.com voor een overzicht van alle jubileumactiviteiten.


 


De open dagen worden gehouden op zaterdag 10 en zondag 11 januari en een weekje later op zaterdag 17 en zondag 18 januari, telkens van 12.00 tot 17.00 uur.


 


In de Boekwerkplaats worden cursussen en workshops georganiseerd op het gebied van handboekbinden. Tijdens de open dagen kunnen bezoekers het werk van cursisten bewonderen of het werk van erkend handboekbinder Wim Gremmen eens bekijken. Er zullen ook demonstraties van diverse boekbindtechnieken worden gegeven. Er is eveneens een mogelijkheid deel te nemen aan een proefles Boekbinden. De proefles is gratis en duurt ongeveer een uur. Belangstellenden moeten zich van tevoren wel even opgeven. Dat kan telefonisch tijdens kantooruren (0596 – 551 588) of per email: boekwerkplaats@stedum.com


 


Tijdens de open dagen kunnen bezoekers ook genieten van “Groninger Graanrepubliek” een tentoonstelling met foto’s van Lauwersoog tot Nieuweschans. De foto’s zijn deze zomer gemaakt langs het Wad- en Wierdenpad, een lange-afstandspad dat langs de mooiste plekjes in Groningen voert!


 


De open dagen en de fototentoonstelling zijn uiteraard gratis te bezoeken in

De Boekwerkplaats, Hoofdstraat 45, 9921 PA Stedum.

De boekwerkplaats

Geef een reactie