20 mei 2024
In maart en april wordt er weer een Open kring gehouden. Deze kring is voor gelovigen en ongelovigen, en alles wat daar tussenin zit. Op vijf avonden bespreken we met elkaar levensthema’s die iedereen herkent. De bedoeling is dat een open gesprek tussen de deelnemers verrijkend zal zijn voor iedereen.
De kring wordt geleid door Gerben Roest, predikant bij de prachtige Bartholomeüskerk midden in ons dorp. Hij zal aanzetten voor een gesprek bieden, en ook vertellen hoe vanuit de christelijke traditie naar een thema gekeken kan worden. De thema’s die we behandelen zijn: de oorsprong van ons leven, mensen die inspireren, heilige boeken/verhalen, het kwaad, contact (hoe kom je in verbinding met God en anderen?).
Iedereen is van harte welkom, met alles wat je wel of niet gelooft. De avonden zijn op donderdagen van 20 tot 22 uur. De data die geprikt zijn: 7 en 21 maart, 4, 18 en 25 april. Laat het ook weten als je wel belangstelling hebt, maar niet kunt op deze avonden! Wanneer dit meerdere mensen betreft, kan gekeken worden naar alternatieve data.

Mail voor opgave of meer informatie naar openkringstedum@gmail.com, of bel 0596-551265 (Gerben Roest).

, Gerben Roest

Geef een reactie