11 december 2023

Open middag VV Stedum groot succes.

0

Onder prachtige weersomstandigheden vond woensdag de open middag van VV Stedum plaats. Maarliefst zestig jeugdigen kwamen opdraven.

Onder deskundige leiding van de trainers Kees Mulder, Roelof Rozema en Klaas van der Ploeg werkte de jeugd een spellencircuit af. Tijdens dit circuit kwamen veel facetten van het voetballen aan de orde en kon men zoveel mogelijk punten verzamelen. Deze punten worden op een speciaal diploma nog uitgereikt.

Later op de dag kwam Patrick Lip, profspeler van de BV Veendam, langs. De vele handtekeningenjagers werden tevreden gesteld en ook op de veelal partijoefeningen onder leiding van Lip werd enthousiast gereageerd. Verder had Lip het van TV Noord bekende “Stropdasje schieten” mee naar Stedum genomen. Hier kon de jeugd zich allereerst op uit leven. Daarna was het aan zowel de jeugd as de oudere supporters en begeleiders om aan het spel deel te nemen voor een mooie prijs. Winnares hiervan werd D-pupil Marieke Dijk. Zij schoot maarliefst drie van de vijf pogingen raak. Iets was de meeste profs tijdens de opnamens van TV Noord niet is gelukt.

Na afloop kregen alle deelnemers aan de open middag een getuigschrift mee naar huis, waarop stond dat men met vlag en wimpel was geslaagd voor alle onderdelen tijdens deze open middag.

Foto`s Menne Tillema

www.stedum.com

Geef een reactie