23 februari 2024

Open tuin in Dorpstuin de Heemen!

0

Dorpstuin De Heemen draait haar eerste seizoen. Sla, courgettes, andijvie, maïs, pompoenen, rode kool, aardbeien, bloemen en kruiden; er groeit teveel om op te noemen. Misschien wil je ook graag weten wat er allemaal groeit, wie er actief zijn in de tuin, of misschien zou je gewoon wel eens een kijkje willen nemen… Dat kan! Want op zaterdag 24 september is er Open Tuin!

Van het Oranjefonds kregen we een subsidie om aardbeienplanten, bessenstruiken en fruitbomen te planten. Op 24 september gaan de aardbeien de grond in. Je kunt tijdens de Open Tuin je eigen aardbeien voor volgend jaar poten!

Maar ook kun je komen proeven van de producten uit de tuin, of wat groente meenemen om ’s avonds tijdens de Stedumer Braai in de haven op de barbecue te grillen. Ook als je meer wilt weten over hoe het er op de tuin aan toegaat, of als je wellicht volgend seizoen mee wilt gaan draaien, kun je tijdens de Open Tuin bij ons terecht.  Graag zien we je op zaterdag 24 september tussen 15.00 uur en 17.00 uur aan de Bedumerweg 43 in Stedum! Van harte welkom!

www.stedum.com

Geef een reactie