16 juli 2024

OPFRISCURSUS VOOR WEGGEBRUIKERS

0

De meeste automobilisten en motorrijders hebben de kennis van verkeersregels die ze vroeger hebben opgedaan voor het rijexamen, niet goed kunnen bijhouden. Ook hun rijstijl is niet goed afgestemd op alle veranderingen op het gebied van de inrichting van wegen en op de mogelijkheden die voertuigen nu hebben om zuinig en veilig te rijden.

Daarom organiseert de afdeling Loppersum van Veilig Verkeer Nederland in het najaar opnieuw één of meer cursussen van drie informatieve en leerzame avonden voor automobilisten en andere weggebruikers, die hun kennis van verkeersregels en verantwoord voertuiggebruik willen opfrissen. Ook voor degenen, die nog rijexamen moeten doen is de cursus interessant. Op de avonden worden de thema’s De mens in het verkeer, Duurzaam veilig, Het nieuwe rijden en Veilig in de tunnel behandeld. De cursusavonden worden steeds afgesloten met een verkeersquiz.

De cursussen worden gegeven door de heer F. Helfferich, rijschoolhouder te Loppersum. De cursusavonden worden (afhankelijk van de aanmeldingen) gehouden in één of meer dorpen. De avonden beginnen om 19.30 uur. De kosten bedragen € 15,– voor de 3 avonden. De data voor de cursussen worden later bepaald.

U kunt zich nu reeds opgeven bij de heer F. Helfferich, telefoon 0596 571955, e-mail frans.helfferich@hetnet.nl of bij de heer H. ter Veen, telefoon 0596 572119, e-mail hterveen@planet.nl.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie