23 februari 2024

Oppa Gangnam Style en Borglanden winnaars +video

0


Van 29 oktober t/m 2 november jl. werd het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi georganiseerd door de stratenvolleybalcommissie van Internos. Er deden in totaal 13 teams mee, waarvan 5 jeugdteams.

De jeugd speelde een halve competitie, waarna er op de finale-avond om de prijzen werd gestreden, net als bij de poulewedstrijden werd er op tijd gespeeld (2 keer 7 minuten).
De einduitslag is als volgt:
1. Oppa Gangnam Style
2. FC Kip
3. Look
4. Kanonskogels
5. Dynamic Sisters, zij kregen een taart, waar de dames heerlijk van hebben gesmuld.

Bij de senioren werden de teams over 2 poules verdeeld en in deze poules werd er een halve competitie gespeeld waarbij de nummers 1 en 2 van beide poules door gingen naar de kruisfinales op de vrijdagavond. In poule A is Beide Handjes als 1e geëindigd en Bouwberdijf Hofman als 2e. In poule B zijn Cracks & Crucks en Borglanden als 1e en 2e geëindigd. De kruisfinales werden op tijd gespeeld (2 keer 10 minuten). De eerste wedstrijd ging tussen Beide Handjes en Borglanden. Deze werd gewonnen door Borglanden met een eindstand van 2-0, met de setstanden 13-22 en 14-24. De 2e halve finale ging tussen Cracks & Crucks en Bouwbedrijf Hofman. In deze wedstrijd werden beide sets door Bouwbedrijf Hofman gewonnen, met de setstanden 16-13 en 17-13.
De wedstijden om te bepalen wie er 1, 2 of 3 was geworden werden op punten gespeeld.
In de troostfinale, spelen om de 3e plaats, wonnen Cracks & Crucks doordat ze een beter doelsaldo hadden over de beide sets. De eerste set werd met 25-18 door Cracks & Crucks gewonnen en de tweede set met 25-22.door Beide Handjes. De finale, een herhaling van vorig jaar, tussen Borglanden en Bouwbedrijf Hofman werd gewonnen met 2-1 door Borglanden. De setstanden waren 14-25, 25-21 en 25-14.

De einduitslag is als volgt:
1. Borglanden
2. Bouwbedrijf Hofman
3. Cracks & Crucks
4. Beide Handjes
5. Triezenbergstraat
6. Stedum e.o.
7. Bedumerweg
8. Team Zonder Naam.

Ook bij de volwassen was er een taart als aanmoedigingsprijs, deze werd gewonnen door Team Zonder Naam. De taarten zijn aangeboden door Kapsalon Stedum.
De jeugd kreeg een attentie in de vorm van een schrijfboekje met een pen en de volwassen kregen ieder een pen. De commissie, bestaande uit Janet Dijkstra, Sikko Voorma en Catharina Reker, willen langs deze weg alle spelers,vrijwilligers en publiek bedanken die er samen weer een fantastisch toernooi van hebben gemaakt.
In de week van 28 oktober t/m 1 november 2013 is het volgende stratenvolleybaltoernooi, schrijf deze data direct in je agenda.

Klik hier voor meer foto’s

www.stedum.com

Geef een reactie