18 juni 2024

Wilt u graag in het bos wandelen op een goed aangelegd pad? Zin om daar zelf ook een bijdrage aan leveren? Help de boscommissie met het kruien van zand op zaterdag 22 september, van 9 tot 12.30, zodat we er straks weer een mooi bosloopje bij hebben. Het eerste deel van het werk is machinaal gedaan, nu komt het op ons aan om het door Bruinius en Ausema uitgegraven pad weer goed beloopbaar te krijgen.

Door zelf ook de handen uit de mouwen te steken blijft er geld over voor het realiseren van bankjes en beplanting en het verbeteren van het Reinderspad. Veel mensen vinden dit te smal en hobbelig geworden en zouden het graag verbeterd zien. U kunt daar nu zelf aan meehelpen. Leden van de scouting en de bootcampclub steken zaterdag hun handen ook uit de mouwen. Het zou mooi zijn als ook de hondenuitlaters zich zaterdagmorgen bij de tenniskantine melden met schep en kruiwagen.
Landschapsbeheer zal ons begeleiden en neemt ook scheppen en kruiwagens mee. Tegen half een bieden we u een kop soep aan, voor koffie en thee wordt gezorgd. Mocht het zaterdag niet af zijn, dan gaan we 29 september verder. Noteert u ook alvast 3 november, de Natuurwerkdag, dan worden er weer takkenrillen gemaakt.

www.stedum.com

Geef een reactie