24 juli 2024

Het Bestuur van de Oranjevereniging wenst alle dorpsbewoners van Stedum een heel gelukkig en gezond 2010. ‘SPORT EN SPEL’. Het thema voor de grote optocht op 5 mei 2010.

Een uitleg over dit thema spreekt voor zichzelf. Hoeveel sporten bestaan er wel niet en hoeveel sporten kan men nabootsen met een wagen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het thema Spel, ook hierin kan men eindeloos kiezen. Ons thema komt natuurlijk goed overeen nu Stedum op 6 januari voor twee jaar een Sportdorp is geworden.

Iedere vereniging-straat etc. kan hierover nu gaan nadenken wat men eventueel wil gaan doen. We hopen op een grote optocht. Natuurlijk kunt u ook meedoen met bijv. een kinderwagen, als het maar rijd.

Ook willen we nog graag dat men zich aanmeldt als contactpersoon van een straat of vereniging. Dit werkt voor het bestuur van de Oranjevereniging prettiger indien wij onze wensen zo snel mogelijk willen doorgeven. Begin februari zullen wij via de contactpersonen uitleg geven over de verzekeringen en richtlijnen –startgeld etc.


Een voorbeeld van de prachtige optocht van 2005 kunt u zien op YouTube. Er zijn al straten die zich hebben opgegeven.

Opgave voor thema/wagen en contactpersoon bij Coby Nienhuis, tel 0596-55 15 50, Weemweg 55 of mailen jb.nienhuis@gmail.com. Of bij Kees Vriezema,  
Sien Jensemahörn 8, tel 0596-55 13 66.
 
Let U op de sluitingsdata    31 januari 2010

www.stedum.com

Geef een reactie