21 juli 2024

Oud en nieuw 2017-2018 in Stedum

0
Nog even en het jaar zit er weer op. De laatste feestdag van het jaar zal in Stedum zeker ook niet ongemerkt voorbij gaan. Uiteraard zal er dit jaar weer een feest georganiseerd worden in Moarstee. Net als voorgaande jaren beloofd het weer een groot feest voor jong en oud te worden in Moarstee. Er is net als voorgaande jaren voor ieder wat wils. In het voorste gedeelte zullen er weer zitjes zijn. In het achterste gedeelte zullen de voetjes weer van de vloer gaan waar muziek zal worden voorzien door de DJ’s.

De deuren zullen voor de niet vuurwerk liefhebbers of vroege vogels al geopend zijn vanaf 00:30 uur. Vanaf 01:00 zal DJ Jappa Moarstee in de sfeer brengen. DJ Jappa is inmiddels een vertrouwde artiest die muziek draait voor jong en oud dus het beloofd weer een groot feest te worden.
Net als andere jaren zal DJ Jappa om 04:00 uur vertrekken. Hiermee is het feest dit jaar zeker nog niet ten einde. We zijn dan ook blij dat we DJ Santa Claus hebben weten te strikken voor het laatste uurtje. Hij zal de sfeer in Moarstee van 04:00 t/m 05:00 uur er in houden.
Vanaf 05:00 uur is het feest ten einde. Dus wil je dorpsgenoten een hand geven en even terug kijken op het afgelopen jaar, of swingend het nieuwe jaar ingaan. Het is voor jong en oud allemaal mogelijk in Moarstee. Dus hopelijk tot oudjaarsnacht!
Vreugde vuur
Zoals elk jaar is er de mogelijkheid om je (onbewerkt) hout en kerstboom te dumpen aan de hilmaarweg ter hoogte van het oude voetbalveld. Hier zal een plek ingericht zijn met zand waar je je hout/bomen kunt deponeren. We hopen uiteraard op veel hout een grote bult. De bult zal ’s avonds tussen half 9 en 9 ontstoken worden.
Vuurwerkshow
Vuurwerk is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met oud en nieuw. Vanaf 2 ’s middags zal er dan ook genoeg geknal in het dorp te horen zijn. Om middernacht zal het grootste gedeelte van het vuurwerk afgestoken worden. Wanneer deze kruitdampen opgetrokken zijn is het zeker de moeite waard om je rond 01:00 uur te begeven naar de hilmaarweg (bij het parkje) waar de familie de Jonge hun, inmiddels, traditionele vuurwerkshow zullen geven. Het beloofd weer een groots spektakel te worden dus komt dat zien!

Dorpsbelangen Stedum,

Geef een reactie