25 juli 2024

Oud en nieuw feest Stedum

0
Traditiegetrouw zal er dit jaar tijdens oudejaarsnacht weer een oud en nieuw feest gehouden worden voor jong en oud. Dit is al vele jaren een traditie waar veel mensen op afkomen. Voor de 2e keer zal dit feest georganiseerd worden in Moarstee. Vorig jaar is dit goed bevallen. Net als toen zal het voorste gedeelte weer ingericht worden met zitjes. Het achterste gedeelte is uiteraard weer het feest gedeelte.
We zijn dan ook blij dat we DJ Jappa (Jasper Tillema) weer hebben gestrikt als DJ voor deze avond. Deze inmiddels ervaren DJ weet hoe hij een feestje moet bouwen en draait muziek voor elk wat wils! Stedum.com neemt de feestelijke verlichting voor haar rekening.
De deuren van Moarstee zullen vanaf 1 uur geopend zijn. Het feest zal tot half 5 duren. Ook zal er dit jaar weer een vuurwerkshow georganiseerd worden door de familie De Jonge. Dit zal op de Dorpsterlanden gehouden worden vanaf 1 uur. We kunnen ons voorstellen dat veel mensen dat eerst willen zien, want dit belooft ook weer een spektakel te worden. Voor de mensen die niet van vuurwerk houden zijn de deuren van Moarstee dus wel om 1 uur geopend. Net als andere jaren belooft dit weer een mooi feest te worden. Of je nu langs wil komen om je dorpsgenoten een gelukkig nieuwjaar te wensen of feestend het nieuwe jaar in te gaan, het is allemaal mogelijk. We hopen dan ook veel mensen te zien oudejaarsnacht en er een mooi feest van te maken.

, Organisatie / J. Spijk

Geef een reactie