25 juli 2024

Plankgas.nl en Grunn moves zamelen geld in tegen MS

0

Eventueel zijn jullie al op de hoogte van de reeds in gang gezette sponsor actie waarmee wij (teamleden van carbagerun team plankgas.nl) in samenwerking met Grunn Moves tegen MS geld in te zamelen voor onderzoek naar de oorzaak van MS.
De carbagerun is, voor degene die weten wat deze tour inhoud, een avontuurlijke tour door europa die zowel in de winter als de zomer gehouden wordt met oude barrels wat de tocht uitdagender maakt. De komende wintereditie waar plankgas.nl weer aan meedoet start op 11 februari in kopenhagen(Denemarken) en eindigt op 15 februari in Helsinki (finland).
Dit jaar hebben besloten om de tour te combineren met een sponsoractie voor een goed doel. We hebben bert koster benadert om hierover een leuk stukje te schrijven, waarvoor dank, wat hier te vinden is.
Hier is alle informatie over de sponsor actie te vinden net als de sponsorlink om te doneren die voor elk bedrag te gebruiken is. We hopen op zoveel mogelijk support. Verder kunt u de voortgang van onze actie(opgehaalde bedrag) tevens als de actualiteiten die betrekking hebben tot de run zelf volgen via onze faceboolpagina en ook deels via de website van bert. 

, Plankgas.nl en Grunn moves

Geef een reactie