30 mei 2024

Garmerwolde: snelheidscontrole
Op de Provinciale Weg N360 in Garmerwolde heeft de politie zondagmorgen een snelheidscontrole gehouden. Daarbij werd 582 voertuigen de snelheid gemeten. Vierenveertig bestuurders reden te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 109 km, terwijl ter plaatse 80 is toegestaan.

Appingedam: mannen aangehouden
In de Klaas Bosstraat in Appingedam heeft de politie zondagavond vier mannen in de leeftijd van 28, 37 en 43 jaar, allen uit Appingedam aangehouden. Het viertal wordt verdacht van diefstal. Getuigen zagen de mannen met een auto en aanhangwagen het terrein van een oude steenfabriek in Wirdum oprijden. Eenmaal op het terrein namen de mannen vanaf het terrein allerlei materialen waaronder aluminium, glas en hout.


 Ook doorzochten ze een leegstaande woning op het terrein. Met een volgeladen aanhangwagen gingen ze korte tijd later weer weg. De politie trof het viertal aan in de Bosstraat waar ze spullen aan het uitladen waren. De verdachten werden meegenomen naar het bureau en na verhoor heengezonden. De politie heeft de weggenomen spullen in beslag genomen. De verdachten verklaarden er vanuit te zijn gegaan dat de weggenomen spullen toch op termijn als afval en sloopmateriaal zouden zijn afgevoerd.


www.politie.nl

Geef een reactie