27 mei 2024

Farmsum: bromfietser botst tegen geparkeerde aanhangwagen
Een 18-jarige jongen uit Wagenborgen is maandagochtend op de Rondeboslaan gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man reed op een bromfiets en zag een geparkeerde aanhangwagen aan de rechterkant van de weg over het hoofd. Hij botste vervolgens tegen de achterzijde van de aanhangwagen. Bij de botsing liep de bromfietser beenletsel op. De jongen werd met zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft van het ongeval een rapportage gemaakt

Spijk: snelheidscontrole op N33
De politie heeft maandagmiddag op de autoweg N33 een snelheidscontrole gehouden. De politie controleerde in totaal 648 voertuigen. Hiervan reden 50 automobilisten te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 118 km/uur, waar 100 km/uur is toegestaan. De controle duurde bijna twee uur.

Ten Boer: jongen op de bon voor afsteken vuurwerk
Op de Ten Boerstersteeg heeft de politie maandagmiddag een 14-jarige jongen uit Ten Boer bekeurd. De jongen stak twee keer vuurwerk af in het Ten Boersterbos. Surveillerende agenten konden de jongen traceren. Hij bleek nog meer klein knalvuurwerk bij zich te hebben. De jongen kreeg een bekeuring.

Winsum: verkeerscontrole leidt tot tien boetes
De politie heeft maandagmiddag op de Provincialeweg N361 een verkeerscontrole gehouden. Hierbij werden tien bekeuringen uitgedeeld. Zo reden twee bestuurders te hard, droegen drie automobilisten niet de autogordel, twee maal was de kentekenplaat niet goed leesbaar, een keer had een bromfiets geen gele plaat, een keer kon een bestuurder geen bromfietscertificaat tonen en een maal ook niet een verzekeringsbewijs. De controle duurde anderhalf uur.

www.politie.nl

Geef een reactie