23 april 2024

Politie ontdekt coca•ne in woning

0

De politie heeft donderdagmiddag in een woning aan de Patrimoniumstraat in Appingedam circa 2 kg cocaïne in beslag genomen. De politie heeft drie personen aangehouden. Naast de 25-jarige bewoonster van de woning, gaat het om een 28-jarige inwoner van Groningen en een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie besloot bij de woning te kijken nadat woensdagnacht de twee 28-jarige mannen in Assen waren aangehouden. Bij een verkeerscontrole werd hun voertuig langs de kant van de weg gezet. In de auto werd een kleine hoeveelheid harddrugs gevonden. Ook vond de politie goederen voor het maken van een hennepplantage. Omdat de Stadjer over de vloer kwam bij de vrouw in Appingedam, werd daar in de woning gekeken.

 

Naast de hoeveelheid harddrugs, heeft de politie ook andere goederen in beslag genomen. Het gaat onder andere om contant geld, luxegoederen als plasma-tv’s, audioapparatuur en een auto. De man zonder vaste woon- en verblijfplaats wordt ook verantwoordelijk gehouden voor een woninginbraak in Delfzijl eerder deze maand. De drie verdachten zijn ingesloten

Persberichten politie.nl

Geef een reactie