25 juli 2024

POPPODIUM STEDUM MET DE NEDERPOPBAND VANAF VANDAAG

0

Zaterdag 3 april is het tijd voor Poppodium Stedum. De nederpopband vanaf vandaag treedt op in de bovenzaal van CafŽ ’t Oude Raedthuys in Stedum. Poppodium Stedum biedt beginnende bands uit het Noorden des lands de kans zich live presenteren in de bovenzaal van cafŽ Het Oude Raedthuys in Stedum en zaterdag 3 april bieden wij de kans aan vanaf vandaag.

De eerste vijf Poppodia waren groot succes. Niet alleen de kwaliteit van de bands maar ook het publiek laat weten dat er behoefte is aan iets nieuws. De weg naar Poppodium Stedum weet het publiek en de bands ondertussen goed te vinden. Maar we zijn nog steeds opzoek naar beginnend talent en veelbelovende bands Deze kunnen zich melden via poppodium@stedum.com.


 


Zaterdag 3 april is de beurt aan vanaf vandaag zoals zij zichzelf noemen. VANAF VANDAAG maakt niet alleen eigen nummers, maar verzorgt ook een bijzondere nederpop night met covers van onder andere De Dijk, Acda en de Munnik,en Van Dik Hout. Maar uiteraard speelt VANAF VANDAAG ook niet alleen nederlands talig maar spelen ze ook nummers van onder andere Anouk, Ilse de Lange en The Nits. Ook nummers van buitenlandse artiesten zullen niet ontbreken. Kortom een leuk swingend avondje uit  in CafŽ ’t Oude Raedthuys in Stedum op zaterdag 3 april, toegang Û 5 en de zaal is open vanaf 22.00 uur.


 


Poppodium Stedum wordt georganiseerd door Session Kolibri in samenwerking met www.stedum.com en cafŽ Het Oude Raedthuys.  Voor meer informatie kijk op onze website poppodium.stedum.com

poppodium Stedum

Geef een reactie