16 juni 2024

POPPODIUM STEDUM MET EXQUIS

0

Zaterdag 5 april is het tijd voor het tweede Poppodium Stedum. De band EXQUIS treedt op in de bovenzaal van CafŽ ’t Oude Raedthuys in Stedum. Poppodium Stedum biedt beginnende bands uit het Noorden des lands de kans zich live presenteren in de bovenzaal van cafŽ Het Oude Raedthuys in Stedum.

Het eerste Poppodium Stedum op zaterdag 15 februari was een groot succes. Niet alleen onder het zeer uiteenlopende succes, maar ook onder beginnende popbands in de regio. Zij weten de weg naar Poppodium Stedum inmiddels goed te vinden. Beginnend talent en veelbelovende bands melden zich via poppodium@stedum.com.

Zaterdag 5 april is de beurt aan EXQUIS: “three men and a lady” zoals zij zichzelf aankondigen. EXQUIS maakt niet alleen eigen nummers, maar verzorgt ook een bijzondere lady’s night met covers van womenrock zoals Jewel, Anouk en Ilse de Lange. Maar uiteraard kent EXQUIS ook zijn klassiekers. EXQUIS is een veelbelovende band met een goed muzikaal niveau en een uitermate sterke vocale bezetting, zoals ook al te horen was tijdens het Noord Nederlands Liedjesfestival en op het Graspopfestival 2002. Nu zullen zij dus te horen n te zien zijn in CafŽ ’t Oude Raedthuys op zaterdag 5 april, toegang Û 5 en de zaal is open vanaf 22.00 uur.

© Archief www.stedum.com

Poppodium Stedum wordt georganiseerd door Session Kolibri in samenwerking met Stedum.com en cafŽ Het Oude Raedthuys.

Geef een reactie