25 april 2024

POPPODIUM STEDUM MET HARICOTS VERTS

0

Alweer voor de derde keer vindt zaterdag 10 Mei het Poppodium Stedum plaats in de bovenzaal van CafŽ ’t Oude Raedthuys in Stedum. Poppodium Stedum biedt beginnende bands uit het Noorden des lands de kans zich live te presenteren en dit keer staat het podium ter beschikking van de band Haricots Verts.

De voorgaande edities van Poppodium Stedum waren een groot succes. Dat gold niet alleen voor het aantal toeschouwers, maar zeker ook voor de belangstelling onder beginnende popbands in de regio. Zij weten de weg naar Poppodium Stedum inmiddels goed te vinden. Beginnend talent en veelbelovende bands melden zich via poppodium@stedum.com.

Haricots Verts is ongeveer 10 jaar geleden ontstaan. Begonnen op een personeelsfeest, is de band daarna geprofessionaliseerd en verder gegaan als blues & rockband. Haricots Verts heeft al diverse optredens achter de rug, o.a op grote festivals. Na een muzikale stilte komt Haricots Verts terug met een nieuwe sologitarist en zangeres. Met invloeden van George Thorrowgood en Rolling Stones wordt er nog steeds blues & rock ten gehore gebracht.
Haricots Verts speelt zowel covers van o.a. Rolling Stones, Bluestravelers en Elvis. Maar ook met eigen nummers staat de band garant voor een stevig blues & rock repertoire.

Het derde Poppodium Stedum is zaterdag 10 mei, toegang Û 5 en de zaal is open vanaf 22.00 uur. En vol is vol!

Poppodium Stedum wordt georganiseerd door Session Kolibri in samenwerking met Stedum.com en cafŽ Het Oude Raedthuys. Dinsdag 20 mei, tijdens de Braderie in Stedum, wordt het volgende Poppodium Stedum gehouden, Dan staat de band Òvanaf vandaagÓ beneden in het cafŽ, de toegang is dan gratis .Tevens is dit de laatste band van het seizoen. Het volgende seizoen begint op 6 september met de band regain. Kijk ook voor onze agenda op onze website www.poppodium.stedum.com.

© Archief www.stedum.com

Poppodium Stedum

Geef een reactie