25 april 2024

POPPODIUM STEDUM MET REGAIN

0

Zaterdag 7 Februari is het tijd voor Poppodium Stedum. De band REGAIN treedt op in de bovenzaal van CafŽ ’t Oude Raedthuys in Stedum. Poppodium Stedum biedt beginnende bands uit het Noorden des lands de kans zich live presenteren in de bovenzaal van cafŽ Het Oude Raedthuys in Stedum.

De voorgaande edities van  Poppodium Stedum waren een groot succes. Dat gold niet alleen voor het aantal toeschouwers, maar zeker ook voor de belangstelling onder beginnende popbands in de regio. Zij weten de weg naar Poppodium Stedum inmiddels goed te vinden. Beginnend talent en veelbelovende bands melden zich via poppodium@stedum.com.


 


Zaterdag 7 Februari is de beurt aan Regain: Regain speelt voornamelijk Rock covers maar natuurlijk zullen de klassiekers niet ontbreken. Zij zullen dus te horen n te zien zijn in CafŽ ’t Oude Raedthuys op zaterdag 7 februari, toegang Û 5 en de zaal is open vanaf 22.00 uur. Het volgende poppodium is omstreeks April.


 


Poppodium Stedum wordt georganiseerd door Session Kolibri in samenwerking met de stichting www.stedum.com en cafŽ Het Oude Raedthuys.

poppodium.stedum

Geef een reactie