22 april 2024

POPPODIUM STEDUM VAN START MET FEEDBACK

0

De jeugd in Stedum lijkt de disco ontgroeid. Daarom vond Session Kolibri het tijd voor een nieuw initiatief: Poppodium Stedum. Op gezette tijden kunnen beginnende bands uit het Noorden des lands zich live presenteren in de bovenzaal van cafŽ Het Oude Raedthuys in Stedum. De veelbelovende band Feedback bijt het spits af op zaterdag 15 februari om 21.00 uur.

Sinds jaar en dag organiseert Session Kolibri disco-avonden voor de Stedumer jeugd. Maar de interesse daarvoor was tanende, dus werd gezocht naar een nieuwe impuls en die werd gevonden: live muziek!
Zo ontstond Poppodium Stedum, een alternatief tussen Groningen en Wagenborg waar beginnende, veelbelovende bands de kans krijgen zich te presenteren. Vooralsnog is het de bedoeling dat een keer per twee maanden een live optreden plaats. Poppodium Stedum start zaterdag 15 februari a.s. met de band Feedback.
Deze Groningse allround formatie bestaat uit twee vrouwen en vier mannen die allen al jarenlange ervaring hebben opgedaan bij diverse andere popbands. De band is sinds de eeuwwisseling actief en het repertoire van de band is geschikt voor jong en oud: Top 100, dansmuziek, Nederlandstalige meezingersÉ. Kortom, zaterdag 15 februari belooft een zeer swingende avond te worden.

Poppodium Stedum is op zoek naar talent. Dus beginnende bands die belangstelling hebben voor een live optreden kunnen zich melden via poppodium@stedum.com

Poppodium Stedum wordt georganiseerd door Session Kolibri in samenwerking met Stedum.com en cafŽ Het Oude Raedthuys. Het optreden van Feedback vormt het feestelijke begin. Aanvang 21.00 uur, de entree bedraagt Û 7,50.

© Archief www.stedum.com

Session Kolibri

Geef een reactie