2 maart 2024

Ter gelegenheid 15 jaar Boekbindatelier Wim Gremmen, 10 jaar Galerie De Toonkamer (Miriam Geerts) en 5 jaar Kunstgaang Kaampke ziet een speciaal boekje het licht: Rimkes in Stedum.

Rimkes in Stedum bevat gedichten van Tiny Veldhuis, aquarellen van Miriam Geerts en is met de hand gebonden door Wim Gremmen. De jubilarissen hebben alle drie op hun eigen wijze sporen in Stedum nagelaten en met deze jubileumuitgave voegen zij daar een bijzonder spoor aan toe.


 


Met Rimkes in Stedum kunnen ge•nteresseerden nu dat spoor Ð het rimke zo u wilt – volgen. Dat kunnen zij ook letterlijk doen. De originele aquarellen van Miriam Geerts worden tentoongesteld in De Boekwerkplaats (Hoofdstraat 45) op 4 & 5, 11 & 12 en 18 & 19 september van 12.00 tot 17.00 uur.


 


Rimkes in Stedum is te koop bij Boekbindatelier Wim Gremmen (Hoofdstraat 45), Galerie De Toonkamer (Hoofdstraat 38) en Kunstgaang Kaampke (Kampweg 7), allen te Stedum. Gedurende de maand september geldt een speciale jublileumprijs van Û 10, daarna bedraagt de prijs Û 12,50.


Het boekje is in kleur gedrukt en op Japanse wijze met de hand gebonden. Alle exemplaren zijn genummerd en gesigneerd.

De boekwerkplaats

Geef een reactie