18 juni 2024

Route praalwagens 5 mei

0
Het is bijna zover dat alle wagens af zijn en dat de meeste mensen een zucht slaken van verlichting. De Oranjevereniging verzoekt Stedumers om de vlaggetjes op te hangen in het dorp. De nieuwe vlaggetjes zijn binnen bij Dorpsbelangen. De vlaggetjes geven een extra feestelijk beeld als je het dorp komt binnenrijden. We verwachten veel bezoekers in het dorp en het hoort er eigenlijk bij.
Dinsdagmorgen 5 mei gaan de verkeersregelaars door het dorp om te kijken of er obstakels zijn waardoor de praalwagens niet kunnen passeren.
Wij vragen u allen; probeer zo veel mogelijk in bijv. de Hoofdstraat aan één kant te parkeren. Er moet een vrachtwagen langs kunnen. Anders wordt u verzocht de auto te parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen.
Volgt u aub de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zodat we met alle wagens door het dorp kunnen rijden. Graag willen wij er samen met u een hele gezellige dag van maken. Bestuur van de Oranjevereniging wil u alvast bedanken voor de medewerking.
De route van de optocht is als volgt:

I.v.m. met de afsluiting van de Lellensterweg en de Molenstraat moeten we een paar keer door de Hoofdstraat om weer naar de andere kant van het dorp te komen.
De Hilmaarweg, Borglanden en Dorpsterlanden zijn van 10.00 uur – 20.00 uur afgesloten.

www.stedum.com,

Geef een reactie