23 februari 2024

Ook dit jaar was er weer veel animo voor het schaatsen op Kardinge, gemiddeld 20 volwassenen en kinderen meldden zich in de haven voor een voordelig avondje schaatsen. Een aantal mensen had pas de derde avond het pootje over weer onder de knie, anderen deden dat de eerste avond meteen, alsof er geen lente, zomer en herfst tussen de laatste ijsdagen en het nieuwe seizoen zaten.

De ijsmeester organiseerde estafettes en gaf aanwijzingen, maar er werden ook heel wat rondjes gekletst. Ontspannen is immers belangrijk, voor de juiste houding! Een aantal volwassenen heeft afgesproken om het schaatsen op vrijdag nog een tijdje vol te houden. Niet iedereen zal elke keer mee kunnen gaan, maar het motiveert als je weet dat er bekenden schaatsen, en het carpoolen scheelt benzine.
Als er meer dan 10 personen mee gaan dan is er waarschijnlijk ook nog eens korting. Er is geen ‘leiding’ aanwezig van de IJsvereniging, dus kinderen kunnen alleen mee als er een begeleider meeschaatst.

Wie niet mee ging met de georganiseerde avonden, maar wel mee wil schaatsen op vrijdagen; kom dan op vrijdag om half 8 naar de haven. Graag 5,70 euro gepast meenemen!

IJsvereniging Stedum

Geef een reactie