11 december 2023

Sien Triezen Dellers winnaar van het stratenvolleybaltoernooi.

0
Van 22 t/m 26 oktober jl. werd het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi georganiseerd door de stratenvolleybalcommissie van Internos. Er deden in totaal 15 teams mee, waarvan 4 jeugdteams. De jeugd speelde eerst een halve competitie en op de vrijdagavond werd er gestreden om de prijzen. De wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd gespeeld door Girls Team en Team Zonder Naam. Girls Team won de wedstrijd en werd hiermee 3e. De finale werd gespeeld door Stoere Jongens I en Stoere Jongens II. In de eerste set werd er gelijk gespeeld (12-12) en de tweede set werd gewonnen met 9-6 door Stoere Jongens II. Lennart, Jack, Sietse en Timon nogmaals hartelijk gefeliciteerd met behalen van de beker.
Bij de senioren werden de teams over 2 poules verdeeld en in deze poules ging het om de eerste 2 plaatsen. In poule A is Borglanden als 1e geëindigd en Beide Handjes als 2e. In poule B zijn Sien Triezen Dellers resp. Cracks & Crucks als 1e en 2e geëindigd. Op de vrijdagavond werd om de plekken voor de finale gestreden, als eerste de wedstrijd tussen Borglanden en de Cracks & Crucks. Deze werd gewonnen door de Borglanden na een erg spannende wedstrijd waarbij de 1e set zelfs in een gelijkspel eindigde. De 2e halve finale ging tussen de Sien Triezen Dellers en de Beide Handjes. In deze wedstrijd werden beide sets door de Sien Triezen Dellers gewonnen.

De troostfinale, spelen om de 3e plaats, werd met 2-0 gewonnen door de Cracks & Crucks. De finale werd een spannende wedstrijd, Borglanden won de 1e set met 27-25 en de 2e set werd door Sien Triezen Dellers gewonnen (25-11). Hier moest dus een 3e set gespeeld worden om een winnaar te krijgen. Deze set ging gelijk op, waarbij Sien Triezen Dellers uiteindelijk met 15-11 won.
De einduitslag is als volgt:
1. Sien Triezen Dellers, 2. Borglanden, 3. Cracks & Crucks, 4. Beide Handjes, 5. Borgweg, 6. De Schutters, 7. Bouwbedrijf Hofman, 8. Lellensterweg, 9. Mooi Waark, 10. Masters, 11 Restanten.
Restanten kreeg de aanmoedigingsprijs, een taart, deze werd aangeboden door Troefmarkt Wiersema.
De senioren kregen een attentie in de vorm van een pen, de jeugdspelers kregen een drinkbeker gevuld met snoepjes. De commissie, bestaande uit Janet Dijkstra, Sikko Voorma en Catharina Reker, kijkt terug op een geslaagd toernooi. Langs deze weg willen we ook de Rabobank “Noord Groningen” bedanken voor de financiële steun.

www.stedum.com

Geef een reactie