26 mei 2024

Sint meert 24 november aan in Stedum

0
Ook dit jaar heeft Sint ons via zijn Hoofdpiet laten weten de kinderen in Stedum te komen bezoeken, met zijn trouwe club van zwarte Pieten. Hoe dat in zijn werk zal gaan is ieder jaar weer afwachten. Voor Sinterklaas is het ook wel even wennen, want de haven ziet er nu wel anders uit. Sint wordt zaterdag 24 november 2018 om 10:30 uur met de boot in de haven van Stedum verwacht. Hij wordt ontvangen door wethouder Bé Schollema, als vertegenwoordiger van de gemeente Loppersum, en muzikaal verwelkomd door muziekvereniging Oranje uit ’t Zandt.
Vervolgens lopen we met elkaar naar het sportgebouw, dat opengaat als Sint daar is gearriveerd. We doen de jassen en de schoenen uit, en gaan rustig zitten. In die tijd kan Sint even bijkomen van alle drukte, en natuurlijk zullen we hem dan ook al zingend uitnodigen om binnen te komen.
Onderweg en in het sportgebouw heeft Sint alle tijd om je tekeningen in ontvangst te nemen en te horen wat je graag zou willen krijgen. Ook mag je Sint vertellen wat je in Stedum dit jaar weer allemaal meegemaakt hebt. Sint hoort dan ook altijd graag de Sinterklaasliedjes, die we natuurlijk dan al goed geoefend hebben. Ouders zingen natuurlijk ook mee.
We hopen voor Sint en zijn Pieten op een voorspoedige reis vanuit het verre Spanje.

Activiteitencommissie Dorpsbelangen,

Geef een reactie