28 februari 2024

SJO STEO nieuwe naam samenwerkingsverband

0

De v.v. STEDUM en SV TEO gaan met ingang van het seizoen 2013/2014 de krachten bundelen op het terrein van het jeugdvoetbal. Samen vormen ze dan een Samenwerkende JeugdOpleiding (SJO). Bij een nieuw samenwerkingsverband hoort natuurlijk ook een nieuwe naam, dit is SJO STEO geworden.
Om alle leden nadrukkelijk te betrekken bij het vinden van een nieuwe naam voor de SJO is er een prijsvraag uitgeschreven. Ca. 50 leden van de v.v. STEDUM en SV TEO hebben de moeite genomen om een nieuwe naam voor de SJO te bedenken. Uiteindelijk kwamen 32 leden met de gedachte om aan de SJO de naam STEO (Stedum, Ten Post en omgeving) te verbinden. De gezamenlijke besturen hebben unaniem besloten om zich hierbij aan te sluiten. De nieuwe naam sluit goed aan bij de samenwerkingsgedachte tussen de beide voetbalverenigingen en is herkenbaar in de regio.
Wilko Woldhuis, op de bovenstaande foto geflankeerd door Johan Homan (bestuurslid jeugdzaken SV TEO) en Arend Koenes (plv. jeugdvoorzitter v.v. STEDUM) deed ook de suggestie van SJO STEO en was de gelukkige winnaar van de prijsvraag. Hij ontving naast een mooie trainingsbal een waardebon van 50 euro van Sporthuis Mossel uit Appingedam. Sporthuis Mossel heeft zich ook als leverancier van de nieuwe tenue verbonden aan de SJO STEO.
Klik hier om het nieuwe tenue te zien.

, v.v. Stedum / A. Koenes

Geef een reactie