25 juli 2024

Slotconcert basisschoolleerlingen

0

Muziekwerkplaats Muzette heeft het muziekaal jaar afgesloten met een Tuinconcert aan de Weersterweg. Heel veel leerlingen van basisschool de Bongerd en de Crangeborg hebben hieraan mee gewerkt.
Een enthousiast publiek heeft in de avondzon zitten genieten van blokfluiters, trommelaars, improvisaties op de piano, kinderliedjes en ritmespel.
Sommige kinderen hebben zelf liederen geschreven en samen met Leo van Esch is daar een muziekstuk van gemaakt. De kinderen lachen en bewegen op muziek, ze leren notentaal en tekenen op muziek.
Ze knutselen met klanken en luisteren naar muziek, zo ontstaan er nieuwe melodieën en gekke muziekfratsen. Leo begeleid de muziekanten op keyboard, piano en trekharmonika. De kinderen blazen, fluiten, slaan en roeien op muziek van snel naar langzaam of andersom. Het is een lust voor het oog om basisschoolkinderen zo bezig te zien met muziek. Deze enthousiaste muziekleraar maakt van muziek een feest en het is voor hen elke week ontzettend leuk om naar muziekles te gaan. Een nieuw muzikaal jaar staat er aan te komen, dat belooft veel

 

www.stedum.com

Geef een reactie