19 mei 2024

Slotdag v.v. Stedum op 6 juni a.s.

0
Tradiotioneel sluit de v.v. Stedum het seizoen af met de Slotdag. Dit jaar is de Slotdag op 6 juni a.s. Voor jong en oud is er weer veel te beleven op het sportpark. Voor de STEO-jeugd (maar iedereen is welkom) is er ’s ochtends (vanaf 09.45 uur) een sportief programma met voetbal en aanverwante spelletjes. Aan het eind van de ochtend wordt per leeftijdscategorie gestreden om de penaltybokaal.
Natuurlijk is er ook weer een springkussen en stormbaan. Deze blijven overigens de gehele dag staan, dus ook leuk voor vertier tijdens de middag. In de middag is het 7 tegen 7 toernooi (aanvang 13.30 uur). Dit jaar hebben zich 13 ploegen ingeschreven. Er wordt gespeeld in een drietal poules, zodat iedereen tegenstanders op eigen niveau treft.
Vanaf 18.15 uur wordt de dag afgesloten met een BBQ en een gezellige nazit. Ook hier geldt weer iedereen is van harte welkom om mee te doen/aanwezig te zijn. Voor deelname aan de BBQ is opgave vooraf noodzakelijk, dit kan tot zaterdag 24 mei a.s. bij Gert en Suus Hovenga. Bij vragen kun je ook contact opnemen met Arend Koenes (a.koenes@hetnet.nl of 06-30021407)

Voetbalvereniging Stedum,

Geef een reactie