26 mei 2024

Snel internetten bedrijven gemeente Loppersum

0

Met het oog op de snel groeiende markt voor breedband internet gaat KPN na ADSL ook Zakelijk DSL landelijk aanbieden. KPN is bezig met het geschikt maken van centrales daarvoor. Voor het einde van het jaar zal de dienst voor meer dan 97% van de bedrijven in Nederland beschikbaar zijn. Voor de gemeente Loppersum gaat het nu om de navolgende telefooncentrales: Loppersum, Middelstum, Stedum (uiterlijk 1ste kwartaal 2004) en ’t Zandt (2de kwartaal 2004).

Verzamelnaam
Zakelijk DSL van KPN is een verzamelnaam voor breedband internetoplossingen speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Met Zakelijk DSL krijgt een bedrijf of instelling de beschikking over een beveiligde, permanente internetverbinding tegen een vast bedrag per maand. Ook is het mogelijk om bedrijfsvestigingen op basis van Zakelijk DSL aan elkaar te koppelen.


Kwaliteitsgarantie
Zakelijk DSL maakt gebruik van een ander netwerk dan ADSL voor de consument. Hierdoor kan KPN bandbreedte- en kwaliteitsgaranties afgeven. Ook kunnen grotere afstanden tot de KPN-telefooncentrales (tot circa 6 km) worden overbrugd dan met ADSL voor de consument (tot circa 3 km), waardoor nog meer bedrijven en instellingen kunnen profiteren van breedband internet. Ook kunnen bedrijven met DSL aansluitingen inspelen op toekomstige ontwikkelingen, zoals bellen via DSL


Informatie
Meer informatie over Zakelijk DSL: www.kpn.com, trefwoord Zakelijk DSL. Hierop is ook een postcode-check aanwezig om na te gaan of Zakelijk DSL van KPN op een specifiek adres beschikbaar is.

www.loppersum.nl

Geef een reactie